Menu Close

A Peugeot 508 Allure Felszereltsége – A Komplett Csomag

A Peugeot 508 Allure Felszereltsége – A Komplett Csomag
A Peugeot 508 Allure Felszereltsége – A Komplett Csomag
Használtautó adásvétel peugeot 508 SW 2.0 HDi Allure 2012 dízel from www.m3autopark.hu

A Peugeot 508 Allure egy különleges, kifinomult és komfortos autó, amely a Peugeot ötödik generációs személyautójaként készült. Az autó elődje, a 508, 2012-ben mutatkozott be, de az új 508 még több funkciót és kiegészítőt tartalmaz, amelyek a komfortot, a biztonságot és a vezetési élményt tovább fokozzák. A Peugeot 508 Allure a legfelsőbb szintű felszereltséggel rendelkezik, és a legújabb technológiákat és kiegészítőket kínálja a vezetők számára. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a Peugeot 508 Allure felszereltségét.

Motorok és hajtás

A Peugeot 508 Allure motorja egy 1,6 literes, turbófeltöltéses benzines motor, amely 160 lóerőt tud teljesíteni. Az autó elérhető a hagyományos manuális vagy az automata váltóval. Az automata váltó egy 8 sebességes váltó, amely nagyobb hatékonyságot és kényelmesebb vezetést biztosít. Az autó kifejezetten jól teljesít az országúti vezetésben, de a városi vezetés sem okoz problémát. Az autó 4,9 liter/100 km-es átlagos fogyasztással rendelkezik, ami megfelel az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási normának.

Kényelem és vezetési élmény

A Peugeot 508 Allure mindenki számára kényelmes vezetési élményt nyújt. Az autóban a vezető és a utasok számára is komfortos elrendezés található. Az ülések kényelmesek, különösen a középső üléssorral, amely laposabb és könnyebben állítható. Az autóban további kényelmi funkciókat is megtalálhatunk, mint például az automatikus hőmérséklet-szabályozás, az ülések fűtése, az automatikus távfények és még sok más. Az autóban számos biztonsági rendszert is találunk, mint például a stabilitási és a menetstabilizálási rendszert, valamint a látássegítő rendszert, amelyek tovább növelik a vezetés biztonságát.

Multimédia

A Peugeot 508 Allure rendelkezik egy átfogó multimédia-rendszerrel, amely a vezetőnek és az utasoknak is számos lehetőséget kínál. Az autóban egy 10 colos kijelző található, amely többféle multimédia-szolgáltatásokhoz csatlakoztatható, mint például a Bluetooth, az Apple CarPlay és az Android Auto. Az autóban a vezetőnek és utasainak is számos kényelmi funkció is rendelkezésre áll, mint például a navigációs funkció, a Wi-Fi és a távirányítás. Az autóban továbbá egy kézreálló vezetői segélyrendszer is megtalálható, amely segít megelőzni a baleseteket.

Külső és belső design

A Peugeot 508 Allure külső megjelenése magáért beszél. Az autó elegáns és sportos külsővel rendelkezik, amelyet a 18 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák, a LED-es lámpák és a LED-es ötágú hűtőrács is tovább fokozzák. Az autó belső megjelenése is nagyon kifinomult és modern. Az autóban a vezető és utasai számára is kényelmes elrendezés található, és egy számítógép vezérli az autó minden funkcióját, amely megkönnyíti a vezető munkáját. A vezetői kabin különféle színekben és anyagokban is elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kombinációt.

Ár és garancia

A Peugeot 508 Allure ára az egyes országokban eltérő lehet, de általában a 25.000 és 34.000 euró között mozog. Az autó továbbá egy három éves garanciával is rendelkezik, amely a következő feltételekkel jár: a három év alatt a javítások és a cserealkatrészek teljes költsége ingyenes, a garancia pedig további két évig meghosszabbítható. Az autó továbbá egy 24 órás segélyvonalat is kínál, amely a vezető számára azonnali segítséget biztosít, ha bármilyen probléma merül fel.

Összefoglalás

A Peugeot 508 Allure egy különleges, kifinomult és komfortos autó, amely magas szintű felszereltséggel rendelkezik. Az autóban egy 1,6 literes, turbófeltöltéses benzines motor található, amely 160 lóerőt tud teljesíteni. Az autó komfortos vezetési élményt biztosít, és különféle biztonsági és multimédia-rendszerekkel is rendelkezik. Az autó külső megjelenése sportos és elegáns, a belső megjelenése pedig kifinomult és modern. Az autó ára 25.000 és 34.000 euró között mozog, és egy három éves garanciával és 24 órás segélyvonal szolgáltatással is rendelkezik. Összefoglalva a Peugeot 508 Allure egy komplett csomag, amely kiváló vezetési élményt és biztonságot biztosít.

Leave a Reply