Menu Close

Peugeot 5008 Suv – Műszaki Adatok

Peugeot 5008 Suv – Műszaki Adatok
Peugeot 5008 Suv – Műszaki Adatok
2017 Peugeot 5008 debuts as sevenseat SUV from www.motor1.com

Bevezetés

Az autóiparban az egyik legerősebb márka a francia Peugeot. Az egyik legnépszerűbb modelljük a 5008 SUV, amely a kompakt SUV-k kategóriájában szerepel. A Peugeot 5008 SUV-t 2021-ben mutatták be, és azonnal nagy sikert aratott. A Peugeot 5008 SUV műszaki adatai azt mutatják, hogy miért népszerű. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Peugeot 5008 SUV műszaki adatait, és megvizsgáljuk, hogy miért olyan sikeres.

Műszaki paraméterek

A Peugeot 5008 SUV 4,64 méter hosszú, 1,84 méter magas és 1,88 méter széles. Tömege 1500 kg. Az alapváltozat elsőkerék-hajtású, de egy opcionális összkerék-hajtás is elérhető. Az autó egy 2,0 literes dízelmotorral van felszerelve, amelynek névleges teljesítménye 150 lóerő. A motorhoz egy 8 sebességes automata váltó van kapcsolva, amely segít a 40 mpg-es üzemanyag-hatékonyság elérésében. A Peugeot 5008 SUV maximális sebessége 135 km/h, de gyorsulása is impozáns, csak 8,2 másodpercet vesz igénybe 0-100 km/h-s sebességre.

Felszereltség

A Peugeot 5008 SUV alapfelszereltsége magában foglalja a három felülről szabályozható hűtőszekrényt, az automatikus klímaberendezést, az 8 colos érintőképernyős multimédiás rendszert, a Bluetooth-csatlakozást, az elől- és hátulról szabályozható üléseket, a vezetőtámogató rendszert, az adaptív sebességtartó rendszert és az automatikus fényszórókat. Az alapfelszereltségen túl opcionális extra felszereltség is elérhető, például az alacsony sebességű vezetői segélyrendszer, az aktív sávtartás, a tolatókamera és a vezetést segítő rendszerek.

Biztonság

A Peugeot 5008 SUV biztonsági rendszere magában foglalja az összes rendelkezésre álló vezetéssegítő rendszert, az automatikus vészfékezést, a vészfékező figyelmeztető rendszert, a parkolássegítő rendszert, az automatikus fényszórókat és az összecsukódó műszerfalat. Az autó továbbá ötféle légzsákkal, aktív motorvédelemmel, gáztartály-védelmi rendszerrel, szélvédő-védelmi rendszerrel és aktív kormányzással van felszerelve.

Komfort és stílus

A Peugeot 5008 SUV kiváló komfortot és stílust kínál. Az autóban lévő ülések párnázottsága és a tökéletesen beállított vezetői pozíció segít a kényelmes utazásban. Az autóban lévő vezetőtámogató rendszerek és a szinte zajmentes motor csak fokozza a kényelmet. Az autó stílusa is egyedülálló. Az autó modern, sötét színű műanyag kárpitozása és a krómozott díszítések a Peugeot 5008 SUV-t egy igazán elegáns autóvá teszik.

Összefoglalás

A Peugeot 5008 SUV műszaki adatai azt mutatják, hogy miért népszerű. Az autó nagy teljesítményű motorral van felszerelve, és kiváló vezetési tulajdonságokkal rendelkezik. Az autó alapfelszereltsége magában foglalja a hűtőszekrényt, az automatikus klímaberendezést, az 8 colos érintőképernyős multimédiás rendszert és a Bluetooth-csatlakozást. Az autó biztonsági rendszere magában foglalja az összes rendelkezésre álló vezetéssegítő rendszert és az automatikus vészfékezést. A Peugeot 5008 SUV kiváló komfortot és stílust kínál. Az autó modern, sötét színű műanyag kárpitozása és a krómozott díszítések a Peugeot 5008 SUV-t egy igazán elegáns autóvá teszik.

Leave a Reply