Menu Close

Nissan Qashqai 2019 Méretek: Az Egyik Legjobb Crossover Autók

Gépkocsi Kerékör Méretek Nissan Qashqai Automobile
Gépkocsi Kerékör Méretek Nissan Qashqai Automobile from automobile.deminasi.com

Az egyik legjobb crossover autók, a Nissan Qashqai 2019 méretek az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak magyarországi vásárlók körében. Az autó jól kombinálja a kompakt autók könnyű közlekedését a nagyobb szabadtéri járművek terepjáró képességeivel. A Nissan Qashqai 2019 méretei középpontjában egy különleges kialakítás áll. A határozott, dizájnos vonalak, a tágas utastér és a hatékony motorok lehetővé teszik, hogy a Qashqai kiválóan teljesítsen a városi közlekedésben, valamint a szabadtéri kalandok során. A Nissan Qashqai 2019 méretek lehetővé teszik, hogy biztonságosan és kényelmesen utazzon, akár nagyobb csomagokkal is.

Méretek:

A Nissan Qashqai 2019 méretei a következők: hossza 4,37 m, szélessége 1,81 m, magassága 1,59 m és tengelytávolsága 2,64 m. A Qashqai kompakt méretei ellenére nagy tágas utasteret biztosítanak. Az első és hátsó ülések között a távolság 1,09 m, míg az utastérben a magasság több mint 1 m. Az autó súlya 1,4 tonna. A Nissan Qashqai 2019 méretei lehetővé teszik a szabadtéri kalandokhoz szükséges terepjáró képességek biztosítását, miközben a könnyű közlekedés miatt nem okoz nagy problémát a városi forgalomban.

Motorok:

A Nissan Qashqai 2019 méretekhez megfelelő motorokat kínál. Az autóhoz kétféle benzinmotor és hatféle dízelmotor közül lehet választani. A benzinmotorok közül a 1,2 literes motor 81 lóerős teljesítménnyel rendelkezik, míg a 1,6 literes motor 141 lóerős teljesítménnyel. A dízelmotorok között a legkisebb a 1,5 literes motor, amely 109 lóerős teljesítményt nyújt, míg a legnagyobb a 2,0 literes motor, amely 171 lóerős teljesítménnyel rendelkezik. A Qashqai az egyik legjobban teljesítő autó a kategóriájában, és a motorok hatékonysága miatt az autó kisebb üzemanyag-fogyasztást eredményez.

Felszereltség:

A Nissan Qashqai 2019 méretekhez megfelelő felszereltséget biztosít. Az autó fedélzetén található modern technológiák közé tartozik a központi képernyő, amely segítségével könnyen kezelhető az autó. Az autóba beépített navigációs rendszer segítségével a vezető bármikor megtalálja az optimális útvonalat. Az autóba beépített Bluetooth-kapcsolat segítségével egyszerűen csatlakozhat más eszközökhöz. A Qashqai beépített kamerával rendelkezik, amely segítségével a vezető jobban megfigyelheti a környező forgalmat. Az autó további biztonsági szolgáltatásokkal is rendelkezik, mint például a légzsákrendszer és a műszerfalra szerelt sebességmérő.

Árak:

A Nissan Qashqai 2019 méretekhez megfelelő árakat kínál. Az autó árai különböző konfigurációkban különböznek, de általában 18 millió forint körül vannak. Az autó ára magában foglalja a szervizelési költségeket és a karbantartási költségeket is. A Qashqai kiváló minőségű autó, és a biztonsági szolgáltatások miatt kedvező biztosítási árakkal is rendelkezik.

Vélemények:

A Nissan Qashqai 2019 méretekhez kapcsolódó vélemények pozitívak. Az autó tulajdonosai elégedettek a jármű kényelmével és kompakt méreteivel. Az autó hatékony motorjai sok vezetőt ösztönöznek arra, hogy hosszabb utazásokra is vállalkozzanak. A modern technológiák és a biztonsági szolgáltatások is hozzájárulnak a Qashqai sikeréhez. Az autó megfizethető áron kapható, és a biztosítási árak is kedvezőek. A vezetők szerint a Nissan Qashqai 2019 méretek egyik legjobb crossover autó a piacon.

Leave a Reply