Menu Close

Mitsubishi Space Star Felni Méret

Mitsubishi Space Star Felni Méret
Mitsubishi Space Star Felni Méret
MITSUBISHI SPACE STAR 1.6 sérülésmentes használtautó from hasznalt-autok.info

A Mitsubishi Space Star egy kompakt, négyajtós kompakt személyautó, melyet az autógyártó cég, a Mitsubishi Motors, Japánban fejlesztett ki és gyártott 1999-től 2004-ig. A Space Star különleges kis méretei és kompakt tervezése mellett egyedi felni méreteivel is különbözik. Az alábbiakban összefoglaljuk a Space Star felni méreteit.

Mitsubishi Space Star felni méret

A Mitsubishi Space Star-nak 13 és 15 colos felni méretei vannak. A 13 colos keréktárcsák átmérője 138 mm, a 15 colosoké pedig 154 mm. A 13 colos keréktárcsák a 4×100-as tengelykapcsolatot használják, míg a 15 colosak a 4×114.3-as tengelykapcsolatot. A kerekek mélysége 38 mm a 13 colossal és 44 mm a 15 colossal. Mindkét felnimérethez többféle dizájn is elérhető. A 13 colos felnik a 0.5Jx13H2 ET38-as kivitelben, míg a 15 colosok a 0.5Jx15H2 ET44-es kivitelben érhetők el.

Mitsubishi Space Star alufelni méret

A Mitsubishi Space Star alufelnik 13 és 14 colos méretben vannak. A 13 colos alufelnik átmérője 138 mm, míg a 14 colos felniké 144 mm. A 13 colos alufelnik a 4×100-as tengelykapcsolatot használják, míg a 14 colosok a 4×114.3-as tengelykapcsolatot. A 13 colos alufelnik a 0.5Jx13H2 ET38-as méretben, míg a 14 colosok a 0.5Jx14H2 ET44-es méretben érhetők el. A 13 colos alufelnik mélysége 38 mm, míg a 14 colos felnik mélysége 44 mm.

Mitsubishi Space Star alufelni

A Mitsubishi Space Star alufelni különböző dizájnokban és színárnyalatokban érhetők el. A gyári alufelnik fekete, ezüst, szürke és arany színben érhetők el. A fekete alufelnik egy egyedülálló, látványos megjelenést biztosítanak az autónak, míg az ezüst, szürke és arany színű alufelnik a japán autók klasszikus megjelenését idézik. A különböző alufelnik különböző dizájnokkal és mintázatokkal érhetők el. Ezek között megtalálhatók az egyszerű, letisztult dizájnok, valamint a különlegesebb, extravagáns megjelenésű dizájnok is.

Mitsubishi Space Star keréktárcsa méret

A Mitsubishi Space Star keréktárcsáinak méretei 13 és 15 colos méretben érhetők el. A 13 colos keréktárcsák átmérője 138 mm, a 15 colosoké pedig 154 mm. A 13 colos keréktárcsák a 4×100-as tengelykapcsolatot használják, míg a 15 colosak a 4×114.3-as tengelykapcsolatot. A kerekek mélysége 38 mm a 13 colossal és 44 mm a 15 colossal.

Mitsubishi Space Star felni bolt

Ha Ön Mitsubishi Space Star felni méretű kereket keres, akkor számos online és offline üzletben megtalálhatja a megfelelő felniket. Az online kereskedőknél különböző felnik közül választhat, melyek különböző dizájnokban és színárnyalatokban érhetők el. Az offline üzletekben is széles választékban megtalálhatók a Mitsubishi Space Star felnik. Az üzletekben szakértő munkatársak segítenek Önnek a megfelelő felni kiválasztásában.

Mitsubishi Space Star felni árak

A Mitsubishi Space Star felni árak nagymértékben függnek a felni méretétől, dizájnjától és színárnyalatától. Az árak általában a 10 és 50 euró között mozognak. Az alufelnik ára magasabb, mint a keréktárcsáké, mivel ezek kézi készítésűek és kifinomultabb technológiával készülnek. A felnik ára különböző weboldalakon és offline üzletekben is eltérhet, így érdemes alaposan ár-összehasonlítást végezni.

Mitsubishi Space Star felni javítás

Ha a Mitsubishi Space Star felnik meghibásodnak, akkor számos weboldalon és offline szervizben elvégezhető a felni javítás. A javítás költségei nagymértékben függnek a hibától és a javítás mélységétől. Az alufelnik javítása drágább, mint a keréktárcsáké, mivel ezek kézi készítésűek és kifinomultabb technológiával készülnek. Az autószervizekben és a weboldalakon szakemberek segítenek Önnek a megfelelő javítás kiválasztásában.

Mitsubishi Space Star felni gyártása

A Mitsubishi Space Star felniket autóalkatrész-gyártó cégek gyártják. Ezek a cégek különböző anyagokból és különböző technológiákkal készítik az autóalkatrészeket. A felnik gyártása nagy precizitást igényel, ezért számos tesztet és ellenőrzést kell végrehajtaniuk a felni gyártása előtt. A gyártási folyamatban a felniket alaposan ellenőrzik, hogy biztosítsák a minőségi szabványoknak való megfelelést.

Leave a Reply