Menu Close

Mitsubishi Pajero 3.2 Di Gls Fogyasztás – Az Autó, Ami Feltárja Előtted A Világot

Mitsubishi Pajero 3.2 Di Gls Fogyasztás – Az Autó, Ami Feltárja Előtted A Világot
Mitsubishi Pajero 3.2 Di Gls Fogyasztás – Az Autó, Ami Feltárja Előtted A Világot
MITSUBISHI Pajero 3.2 DID GLS Ava, Diesel, ID 3222924 from www.autolina.ch

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy autóra, ami képes feltárni előtted a világot, akkor a Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás a tökéletes választás. Az autó kombinálja a rendkívüli teljesítményt, az alacsony fogyasztást és a kifinomult, modern megjelenést. Az autó robusztus külső kialakítása megfelel a terep- és off-road környezeteknek, miközben a különböző kényelmi szolgáltatásokkal és az intuitív vezérléssel tökéletesen alkalmas az autópályákon való közlekedésre is. Az alábbiakban bemutatjuk a Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás különleges tulajdonságait, hogy segítsünk eligazodni az autó kínálta lehetőségekben.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Motor és Teljesítmény

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás motorja egy 3.2 literes, négyhengeres, dízelmotor, amely 190 lóerős teljesítményt biztosít. Az autó kivételesen alacsony fogyasztással rendelkezik, csak 5.4 liter / 100 km átlagban. Az autó azonnal reagál a kormányzásra, így a közlekedés könnyű és kényelmes. A méretes motor egyben biztosítja a megfelelő erőt az összkerékhajtás használatához is.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Külső

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás külső megjelenése robusztus és modern. Az autó közepes méretű, kompakt kialakítással rendelkezik, ami kényelmesen elnyeli a terep- és off-road környezeteket. Az autó külső megjelenését a modern vonalak, a kifinomult élek és a lágy kontúrok készítik el. Az autó számos különleges extrával rendelkezik, mint például az első és hátsó LED lámpák, a 19 colos könnyűfém keréktárcsák, a dönthető első ülések és a hátsó parkoló radarrendszer.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Belső

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás belső tere kényelmes és modern. Az autó belső tere kényelmes helyet biztosít a négy utasnak, miközben a tárolási lehetőségek sokfélék. Az autó belsejében található egy 8 colos érintőképernyő, amely a navigációs rendszereket és a különböző szórakoztató rendszereket vezérli. Az autóban található egy kényelmes vezetőülés, továbbá a különböző vezetői segédrendszerek, mint például a közlekedési tábla felismerő rendszer és az automatikus fényszóró vezérlő.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Biztonsági Rendszerek

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás különböző biztonsági rendszerekkel van felszerelve. Az autóban található egy ütközésmegelőző rendszer, amely segít megelőzni a baleseteket. Az autóban található egy ABS rendszer, amely lehetővé teszi a jármű gyorsítását és lassítását anélkül, hogy elveszítené az átmeneti uralmat az autó fölött. Az autóban található egy elektronikus stabilizáló rendszer is, amely segít megelőzni a kanyarodást, miközben a jármű stabilitását biztosítja.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Összegzés

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás egy olyan autó, ami kombinálja a rendkívüli teljesítményt, az alacsony fogyasztást és a kifinomult, modern megjelenést. Az autó robusztus külső kialakítása megfelel a terep- és off-road környezeteknek, miközben a különböző kényelmi szolgáltatásokkal és az intuitív vezérléssel tökéletesen alkalmas az autópályákon való közlekedésre is. Az autó különböző biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyek segítenek megelőzni a baleseteket. Így ha úgy érzed, hogy szükséged van egy autóra, ami képes feltárni előtted a világot, akkor a Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás a tökéletes választás.

Leave a Reply