Menu Close

Mitsubishi Pajero 3.2 Di Gls Fogyasztás – Az Autó, Ami Feltárja Előtted A Világot

MITSUBISHI Pajero 3.2 DID GLS Ava, Diesel, ID 3222924
MITSUBISHI Pajero 3.2 DID GLS Ava, Diesel, ID 3222924 from www.autolina.ch

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy autóra, ami képes feltárni előtted a világot, akkor a Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás a tökéletes választás. Az autó kombinálja a rendkívüli teljesítményt, az alacsony fogyasztást és a kifinomult, modern megjelenést. Az autó robusztus külső kialakítása megfelel a terep- és off-road környezeteknek, miközben a különböző kényelmi szolgáltatásokkal és az intuitív vezérléssel tökéletesen alkalmas az autópályákon való közlekedésre is. Az alábbiakban bemutatjuk a Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás különleges tulajdonságait, hogy segítsünk eligazodni az autó kínálta lehetőségekben.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Motor és Teljesítmény

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás motorja egy 3.2 literes, négyhengeres, dízelmotor, amely 190 lóerős teljesítményt biztosít. Az autó kivételesen alacsony fogyasztással rendelkezik, csak 5.4 liter / 100 km átlagban. Az autó azonnal reagál a kormányzásra, így a közlekedés könnyű és kényelmes. A méretes motor egyben biztosítja a megfelelő erőt az összkerékhajtás használatához is.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Külső

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás külső megjelenése robusztus és modern. Az autó közepes méretű, kompakt kialakítással rendelkezik, ami kényelmesen elnyeli a terep- és off-road környezeteket. Az autó külső megjelenését a modern vonalak, a kifinomult élek és a lágy kontúrok készítik el. Az autó számos különleges extrával rendelkezik, mint például az első és hátsó LED lámpák, a 19 colos könnyűfém keréktárcsák, a dönthető első ülések és a hátsó parkoló radarrendszer.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Belső

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás belső tere kényelmes és modern. Az autó belső tere kényelmes helyet biztosít a négy utasnak, miközben a tárolási lehetőségek sokfélék. Az autó belsejében található egy 8 colos érintőképernyő, amely a navigációs rendszereket és a különböző szórakoztató rendszereket vezérli. Az autóban található egy kényelmes vezetőülés, továbbá a különböző vezetői segédrendszerek, mint például a közlekedési tábla felismerő rendszer és az automatikus fényszóró vezérlő.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Biztonsági Rendszerek

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás különböző biztonsági rendszerekkel van felszerelve. Az autóban található egy ütközésmegelőző rendszer, amely segít megelőzni a baleseteket. Az autóban található egy ABS rendszer, amely lehetővé teszi a jármű gyorsítását és lassítását anélkül, hogy elveszítené az átmeneti uralmat az autó fölött. Az autóban található egy elektronikus stabilizáló rendszer is, amely segít megelőzni a kanyarodást, miközben a jármű stabilitását biztosítja.

Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás – Összegzés

A Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás egy olyan autó, ami kombinálja a rendkívüli teljesítményt, az alacsony fogyasztást és a kifinomult, modern megjelenést. Az autó robusztus külső kialakítása megfelel a terep- és off-road környezeteknek, miközben a különböző kényelmi szolgáltatásokkal és az intuitív vezérléssel tökéletesen alkalmas az autópályákon való közlekedésre is. Az autó különböző biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyek segítenek megelőzni a baleseteket. Így ha úgy érzed, hogy szükséged van egy autóra, ami képes feltárni előtted a világot, akkor a Mitsubishi Pajero 3.2 DI GLS Fogyasztás a tökéletes választás.

Leave a Reply