Menu Close

Mitsubishi Asx Használt Lemezfelni 2023

Nuova Mitsubishi ASX 2020 come cambia, motori, prezzi, foto
Nuova Mitsubishi ASX 2020 come cambia, motori, prezzi, foto from www.motorbox.com

Mitsubishi ASX Használt Lemezfelni: Mi A Rövid Történelem?

Mitsubishi ASX használt lemezfelni egy olyan jármű, amelyet a Mitsubishi Motors Corporation gyártott. A használt lemezfelni főleg a Mitsubishi Lancer EX és a Mitsubishi Outlander számára készült. Az első generációs ASX 2010-ben jelent meg, míg a második generáció 2014-ben jelent meg. Az ASX-szériához tartoznak a következő modellvariánsok: 2WD, 4WD, GLS és a vadonatúj XLS. Az ASX-t olyan általános közúti járműnek tervezték, amely képes megfelelni a változó igényeknek és közlekedési szabályoknak. A Mitsubishi ASX használt lemezfelni a Mitsubishi választékának szerves része, és egy nagyon népszerű közúti jármű Magyarországon.

Milyen Tulajdonságokkal Rendelkezik?

A Mitsubishi ASX használt lemezfelni egy kompakt SUV-váltóval rendelkezik, amely képes megfelelni az alacsonyabb költségvetésű vásárlók igényeinek. Az ASX lemezfelni rendelkezik egy 2,0 literes négyhengeres dízelmotorral, amely 140 lóerőt képes kihozni. A kétféle üzemanyag-típus közül a leggyakoribb a benzines változat. Az ASX-ben található egy nyolcfokozatú automatikus váltó, amely képes kényelmesen és hatékonyan váltani a sebességek között. A lemezfelni rendelkezik egy elektromosan vezérelt kormányművel, amely segíti a vezetőt, hogy egyszerűen irányítsa a járművet. Az ASX-ben található egy hatfokozatú manuális váltó is, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy még kényelmesebben vezessen.

Milyen Biztonsági Előírásokat Tartalmaz?

A biztonság a legfontosabb szempont a használt lemezfelnik esetében. A Mitsubishi ASX használt lemezfelni rendelkezik a legmodernebb biztonsági berendezésekkel. A biztonsági rendszerek közé tartozik az elektronikus stabilitásprogram, a vészfék-támogatás, a személyi gázolásvédelem és az ütközés elkerüléséhez szükséges segédrendszerek. Az ASX-ben található egy vezetői légzsák, amely megvédi a vezetőt az esetleges sérülésektől, valamint egy másik légzsák a jobb első utas számára is. Az ASX-ben található továbbá egy hátsó parkolóradar, amely segíthet a vezetőnek a parkolás közben. Az ASX-ben található egy különleges biztonsági rendszer is, amely a jármű sebességét korlátozza, így megakadályozva a vezetőt, hogy túl gyorsan vezessen.

Milyen Költségekkel Jár?

A Mitsubishi ASX használt lemezfelni költségek nagyon kedvezőek. Az új ASX-ek ára eléri a 3 millió forintot, míg a használt ASX-ek ára körülbelül 1 millió forint alatt van. Az ASX használt lemezfelnihez tartozó költségek magukban foglalják a szervizelési költségeket, a karbantartási költségeket és az üzemanyagköltségeket is. Az üzemanyagköltségek nagyon alacsonyak, mivel az ASX-ek kompakt járművek, amelyek alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek. A szervizelési és karbantartási költségek is kedvezőek, mivel a járművek jól karbantartottak és rendszeresen ellenőrizve vannak.

Milyen Előnyökkel Rendelkezik?

A Mitsubishi ASX használt lemezfelni egy kompakt jármű, amely tökéletesen megfelel a városi közlekedés igényeinek. A kompakt méretű jármű könnyen parkolható és könnyen manőverezhető. Az ASX-ben található egy nagy csomagtér, amely képes nagy mennyiségű tárgyat elhelyezni. Az ASX-ben található egy rendkívül kényelmes vezetői ülés, amely képes megfelelni a vezető testméretének. Az ASX-ben található egy modern műszaki rendszer, amely képes biztosítani a biztonságos vezetést és a kényelmes közlekedést. Az ASX-ben található egy könnyen kezelhető vezérlőpanel, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy könnyedén beállítsa a vezetési beállításokat.

Hogyan Vásárolhatok Használt Lemezfelnit?

A használt lemezfelnik vásárlásához először is meg kell határozni a megfelelő modellt, amely megfelel a vevő igényeinek. Ezután meg kell nézni a használt lemezfelni különböző típusait, amelyek különböző árakkal és különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. A vásárlás előtt mindenképpen tájékozódni kell a használt lemezfelni állapotáról, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő állapotban van-e. A vásárlás előtt el kell dönteni, hogy a vevő szeretne-e egy garanciális szerződést kötni, amely lehetővé teszi a jármű egyes alkatrészeinek későbbi cseréjét.

Összegzés

A Mitsubishi ASX használt lemezfelni egy nagyon népszerű közúti jármű Magyarországon. A lemezfelni rendelkezik egy négyhengeres dízelmotorral, egy elektromosan vezérelt kormányművel, egy hatfokozatú manuális váltóval és egy nyolcfokozatú automatikus váltóval. A használt lemezfelni költségei kedvezőek, és a szervizelési és karbantartási költségek is kedvezőek. Az ASX-ben található egy nagy csomagtér, egy kényelmes vezetői ülés, egy modern műszaki rendszer és egy könnyen kezelhető vezérlőpanel. A használt lemezfelni vásárlásához először meg kell határozni a megfelelő modellt, majd meg kell nézni a használt lemezfelni állapotát.

Leave a Reply