Menu Close

Használt Suzuki Swift 1.0 Eladó: Az Ezüst Szívű Autó

Használt Suzuki Swift 1.0 Eladó: Az Ezüst Szívű Autó
Használt Suzuki Swift 1.0 Eladó: Az Ezüst Szívű Autó
Eladó használt SUZUKI SWIFT 1.0 GA, Székesfehérvár, Fejér megye (9us3sp) from kocsi.hu

Bevezetés

A Suzuki Swift egy kompakt autó, amelyet a Suzuki Motor Corporation gyártott Japánban, és amelyet először 2005-ben mutattak be. Az autó használt példányai ma is népszerűek, mivel a Suzuki Swift 1.0-s motorja erős, könnyű és könnyen kezelhető. A Suzuki Swift 1.0 eladó ráadásul jó áron kapható, így sokan választják ezt a kis autót, ha szeretnének kompakt, könnyen kezelhető autót vásárolni. Az ezüst szívű Suzuki Swift 1.0 eladó az olcsó ajánlatok mellett a modern külsővel és a komfortos vezetéssel is olyan autó, amelyet sokan szeretnek.

A Suzuki Swift 1.0 Eladó: Jellemzői

A Suzuki Swift 1.0-s motorja nagy teljesítményű, könnyű és könnyen kezelhető. A motor teljesítménye 68 lóerő, ami megfelelő teljesítményt biztosít a kis autó vezetéséhez. A motor hatótávolsága is kiváló, az egy tank töltéssel megtehető távolság kb. 600 kilométer. A Suzuki Swift 1.0 alapvetően egy hatalmas, kompakt autó, amely könnyen manőverezhető és könnyen kezelhető. Az autó méretei közepesek, hossza 3,7 méter, szélessége 1,7 méter, magassága 1,5 méter. Az autó mindössze 990 kilogramm tömegű, ami segíti a vezetést.

Kiváló Külső és Beltér

A Suzuki Swift 1.0 eladó külső megjelenése modern és sportos. Az autó külső designja könnyen felismerhető, és a modern technológiák, mint például a LED fényszórók, a sárvédők és a hátsó szárnyak is hozzájárulnak az autó modern megjelenéséhez. Az autó beltere is nagyon kényelmes, és a vezető és az utasok is kényelmes helyzetben ülnek. Az autóban 4 fő számára van hely, és a csomagtartó is nagy, ami ideális a rövid utazásokhoz.

A Suzuki Swift 1.0 Eladó: Biztonsági Jellemzői

A Suzuki Swift 1.0 eladó számos biztonsági jellemzőt kínál. Az autóban lévő központi zárrendszer biztosítja a vezető és az utasok biztonságát. Az autóban lévő légzsák és a különböző aktív biztonsági rendszerek, mint például a lábtartó, a hátsó parkolóradar és az ABS is segítenek a biztonságos vezetéshez. Az autóban lévő többfunkciós kormány is kényelmesebbé teszi a vezetést, és növeli a vezető biztonságát.

Teljesítmény

A Suzuki Swift 1.0-s motorja nagy teljesítményű, és megfelel az Euro 6 kibocsátási normáknak. A motor teljesítménye 68 lóerő, ami megfelelő teljesítményt biztosít a kis autó vezetéséhez. Az autó teljesítménye megfelelő a városi vezetéshez, de az autó képes a gyorsabb vezetéshez is. A motor fogyasztása is alacsony, átlagosan 5 liter/100 km. Ez az autó ideális választás, ha szeretne olcsó, kompakt autót vásárolni.

Ár és Garancia

A Suzuki Swift 1.0 eladó jó áron kapható. Az autó ára átlagosan 3-4 millió forint között mozog. Amellett, hogy az autó olcsó, az autó garanciával is megvásárolható. A garancia időtartama 2 év, és ez a garancia fedezi a motor hibáit és a műszaki hibákat is.

A Suzuki Swift 1.0 Eladó: Általános Vélemény

Az ezüst szívű Suzuki Swift 1.0 eladó olyan autó, amelyet sokan szeretnek. Az autó kompakt méretei, a modern külső és a kényelmes vezetés miatt sokan választják. A motor nagy teljesítményű, könnyű és könnyen kezelhető, így a vezetés kényelmes. Az autó ára jó, és garancia is kapható rá, így a vevők biztonságban érezhetik magukat. A Suzuki Swift 1.0 eladó egy kiváló választás, ha szeretne kompakt, könnyen kezelhető autót vásárolni.

Leave a Reply