Menu Close

Eladó Porsche 911 964 – Gyönyörű, Klasszikus Dizájn Várja Az Autórajongókat

Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet 1991 eladó az Erclassicsnál
Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet 1991 eladó az Erclassicsnál from www.erclassics.hu

A Porsche 911 964 az egyik legkedveltebb autó, amelyet a klasszikus autórajongók értékelnek. Az autó 1993-ban debütált, és azóta több száz darabot gyártottak belőle. Az autó egy különleges dizájnnal rendelkezik, amely teljesen egyedi és klasszikus megjelenést kölcsönöz neki, ami miatt a mai napig népszerű. Az autó még nem került be a klasszikus autók közé, de nagyon közel áll hozzá. Az autó egy különleges dizájnnal rendelkezik, amely teljesen egyedi és klasszikus megjelenést kölcsönöz neki, ami miatt a mai napig népszerű. Az autó egy különleges dizájnnal rendelkezik, amely teljesen egyedi és klasszikus megjelenést kölcsönöz neki, ami miatt a mai napig népszerű. Az autó még nagyon fiatal, de már nagyon jól ismert és elismert autó.

Az eladó Porsche 911 964 jellemzői

Az eladó Porsche 911 964 néhány különleges tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt a mai napig népszerű. Az autó kombinál egy klasszikus dizájnt a modern technológiával, amelyeket az autóban találhatunk. Az autó egy mérnöki csoda, amely modern technológiát és könnyű súlyt használ a teljesítmény javításához. Az autó egy 3,6 literes, háromhengeres boxer motorral rendelkezik, amely 320 lóerőt képes kifejteni. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy kétsebességes automata sebességváltóval rendelkezik, amely közepes és magasabb sebességek között vált. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását.

Az eladó Porsche 911 964 teljesítménye

Az eladó Porsche 911 964 teljesítménye magas szintű. Az autó egy 3,6 literes, háromhengeres boxer motorral rendelkezik, amely 320 lóerőt képes kifejteni. Az autó egy kétsebességes automata sebességváltóval rendelkezik, amely közepes és magasabb sebességek között vált. Az autó kétféle karosszériával rendelkezik, az egyik egy kupé, a másik pedig egy targa. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását.

Az eladó Porsche 911 964 kialakítása

Az eladó Porsche 911 964 egy különleges és klasszikus dizájnnal rendelkezik. Az autó egy négyajtós karosszériával rendelkezik, amelyet egy különleges fekete krómozott bőrborítás borít. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy modern műszerfal rendszerrel rendelkezik, amely egy különleges digitális kijelzőt és egy kényelmes vezérlőegységet biztosít. Az autó modern, kényelmes ülésekkel rendelkezik, amelyek kényelmes utazást biztosítanak. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását.

Az eladó Porsche 911 964 ára

Az eladó Porsche 911 964 egy nagyon kedvelt autó, amelynek ára magas. Az autó ára körülbelül 5-7 millió forint körül van. Az autó ára a különböző változatoktól és konfigurációktól függ, amelyeket megvásárolhatunk. Az autó egyedülálló és különleges jellemzőkkel rendelkezik, amelyek miatt a mai napig népszerű. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását.

Az eladó Porsche 911 964 véleménye

Az eladó Porsche 911 964 nagyon kedvelt autó, amely nagyszerű vezetési élményt és teljesítményt kínál. Az autó elragadó megjelenése és különleges jellemzői miatt nagyon népszerű. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy nagyon erős és könnyű motorral rendelkezik, amely nagyszerű teljesítményt nyújt. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását.

Végszó

Az eladó Porsche 911 964 egy nagyon kedvelt autó, amely különleges és modern dizájnnal rendelkezik. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó egy különleges, könnyű szerkezettel rendelkezik, amely könnyebbé teszi az autó kezelését és a teljesítmény javítását. Az autó nagy teljesítményű motorral és modern technológiával rendelkezik, amely nagy teljesítményt nyújt. Az autó egyedülálló és különleges jellemzőkkel rendelkezik, amelyek miatt a mai napig népszerű. Az eladó Porsche 911 964 egy különleges autó, amelyet minden autórajongó értékelni fog.

Leave a Reply