Menu Close

A Lexus Gs 450H – Egy Választás A Luxusvilágba

Lexus Cuts GS 450h Hybrid Sedan For 2019 autoTRADER.ca
Lexus Cuts GS 450h Hybrid Sedan For 2019 autoTRADER.ca from www.autotrader.ca

Közvetlenül a GS-ből

A Lexus GS 450h a japán luxusautók királya. Nem csak kifinomultsága, hanem a teljesítményben is kiemelkedik. A GS 450h egyik legfontosabb különlegessége a hibrid technológia, amelyet a gyártó használ. A hibrid hajtásláncot kétféle motor hajtja, egy benzines és egy elektromos. Együttesen képesek kihozni az autóból a legjobb teljesítményt, ami csak lehetséges. A GS 450h-t megbízható és kényelmes vezetési élménnyel szolgálja. Megfelelően beállítva, a GS 450h képes kisebb megtakarítások elérésére is, ami szintén értékelendő. Ez a modelle kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék a luxus és a teljesítmény egyesítését.

A GS 450h alvázszáma

A GS 450h alvázszáma a japán autók számára jellemző. Az alvázszám segít azonosítani az autót, és könnyebbé teszi a karbantartást is. A GS 450h alvázszáma a következő: PZGSH-8U4 A GS 450h alvázszámának megjegyzése, hogy ezt minden GS 450h-hoz el kell fogadni. Ez megkönnyíti az autó következő szervizelését is. A GS 450h alvázszáma lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy könnyebben megértsék az autó egyes részeit és annak jellemzőit.

A GS 450h alvázszáma előnyei

Az autó alvázszámának tudása előnyös lehet a tulajdonos számára. Az alvázszám segítségével könnyen azonosítható az autó egyes modelljei. Az alvázszám segítségével könnyen követhető a jármű javításainak és karbantartásainak történelme. Az alvázszám segít megérteni a jármű különböző egyedi tulajdonságait is. Az alvázszám segíthet a jármű védelmében is, mivel a jármű típusát jelzi, és könnyebbé teszi annak azonosítását. Az alvázszám segítségével könnyebb ellenőrizni a jármű előzetes tulajdonosi történetét is.

A GS 450h különleges jellemzői

A GS 450h különleges jellemzői közé tartozik a környezetbarát hibrid technológia, amely kétféle motorral működik. Az egyik a benzines motor, amely 3,5 literes V6-os, és 306 lóerőt képes elérni. Az elektromos motor, amely az autót táplálja, 19 LE-t biztosít. Az autóban található egy akku is, amely nagy hatásfokkal hajtja az autót, és csökkenti a benzin fogyasztást. A GS 450h alvázszáma is kiemelkedik a többi autó alvázszámához képest. Az autóban található különleges vezérlési rendszer automatikus váltóval, amely könnyebbé teszi az autó vezetését. A GS 450h-hoz egy különleges fényezés is rendelhető, amelyet különleges színekkel lehet megvásárolni.

A GS 450h költségei

A GS 450h költségei attól függenek, hogy milyen modellt választ a vevő. Az alapmodell ára kb. 18,5 millió forint, és a legmagasabbra osztályozott modell ára kb. 24,5 millió forint. Az alapmodell ára tartalmazza a jármű alvázszámát, amelyet a szervizelés során használni kell. Az autóban található különleges fényezéssel is meg lehet növelni a költségeket. Az autó karbantartása is költséges lehet, de az autó tulajdonosának meg kell becsülnie a jármű értékét, és mindig rendszeresen karbantartani kell.

Összefoglaló

A Lexus GS 450h egy különleges autó, amely kifejezetten a luxus élmény kedvelőinek készült. Az autó hibrid technológiával rendelkezik, amely kétféle motorral működik. Az autó alvázszáma kiemelkedik a többi autó alvázszámához képest, és nagy segítséget nyújt a szervizeléshez. A GS 450h költségei attól függenek, hogy milyen modellt választ a vevő. Az autó karbantartása is költséges lehet, de meg kell becsülni a jármű értékét, és rendszeresen karbantartani kell. Az autó különleges jellemzői közé tartozik a környezetbarát hibrid technológia, amely kétféle motorral működik, valamint az autóhoz rendelhető különleges fényezés.

Leave a Reply