Menu Close

2017 Tesla Model S 75D Facelift 7 Személyes

Tesla Model S 75D AWD Automat FACELIFT AUTOVIA.SK
Tesla Model S 75D AWD Automat FACELIFT AUTOVIA.SK from www.autovia.sk

Tesla Motors, amerikai elektromos autógyártó cég, 2017-ben bemutatta az átdolgozott Tesla Model S 75D-t. Az autó egy 7 személyes elektromos autó, amelyet a vállalat számára különleges, eredeti dizájnnal és jellemzőkkel készítettek. Az autó energiahatékonysága, a gyorsulás és a nagy tisztaságú környezet mellett a vezetők és utasok számára is különleges kényelmet kínál.

A termék jellemzői és tulajdonságai

Teljesítmény

A Tesla Model S 75D teljesítménye 518 lóerős. A nyomaték is elég magas, ami 516 lb-ft-ot jelent. Az autó 0-60 mph-re gyorsabban ér el 4,1 másodperc alatt, mint a korábbi változat. A végsebesség 155 mph-re korlátozott. Az autó képes 400 mérföldes hatótávolságot választani.

Külső

A külső a Tesla Model S 75D-ben bemutatott átdolgozott verzióban egy igazán átfogó frissítésnek tekinthető. A külső design egy hasonló, de elegánsabb külsőt kínál. A karosszéria alatt az autóhoz egy új, aerodinamikusabb kereket adtak, amely segített a külsőhöz. A far és a lökhárító is átdolgozott. Az autóhoz új fényszórókat is adtak, amelyek segítik a vezetőt a kanyarokban.

Belső

A Tesla Model S 75D-ben található belső újra lett tervezve, és egy sokkal kényelmesebb és modernebb környezetet kínál. Az autóba egy új, elegáns kormánykerék került, amelyet szövet és bőr borít. Az autóhoz vezetői és utasoldali kényelmi funkciók is tartoznak, mint például a vezetőülés hőmérséklet-szabályozása, a vezetőhöz méretre készített bőrülések és a vezetőülés emlékeztető funkciója. Az autóba különféle kapcsolók is beépítettek, amelyek segítségével a vezető azonnal hozzáférhet a különböző funkciókhoz.

Ökoszisztémák

Az autó ökoszisztémája is átdolgozott. Az autóba egy új, fejlett fedélzeti számítógép és ökoszisztéma került beépítésre. Ezen felül az autóhoz egy 15,6 hüvelykes kapacitív érintőképernyő is tartozik, amely segít a vezetőknek a navigációhoz és egyéb funkciókhoz. Az autóhoz további kapcsolódó funkciók is társulnak, beleértve a vezetési stílusokat, a parkolási segítséget és a különböző vezetési asszisztenseket is. Ezen kívül az autóhoz egy nagy teljesítményű, központi vezérlőegység is tartozik.

Összefoglalás

A Tesla Model S 75D egy 7 személyes elektromos autó, amelyet a Tesla Motors cég 2017-ben bemutatott. Az autó kiváló teljesítményt és energiahatékonyságot kínál, valamint különleges kényelmet és komfortot. A külső és belső dizájn is átdolgozott, ami a vezetők és utasok számára kényelmesebbé teszi az utazást. Az autóhoz ökoszisztémák is társulnak, beleértve a vezetési stílusokat, a parkolási segítséget és a különböző vezetési asszisztenseket is. Az autó kiváló teljesítményt és energiahatékonyságot kínál. Az új Tesla Model S 75D egy kiemelkedően kényelmes és energiatakarékos autó, amely elnyerte az autósok szívét.

Leave a Reply