Menu Close

2005 Lexus Is 250 Teszt

LEXUS IS Autónavigátor.hu
LEXUS IS Autónavigátor.hu from www.autonavigator.hu

Az elmúlt évtizedben a Lexus a világ egyik legelismertebb autómárkájává vált. Az IS 250 az egyik legjobban szeretett modellje, amelyet 2005-ben vezettek be. Az alábbiakban a Lexus IS 250 2005-ös teszteléséről olvashat.

Külső megjelenés

A Lexus IS 250 2005-ös modellje egy stílusos és elegáns külsővel rendelkezik. Az autó könnyű és aerodinamikus, amelyet a jellegzetes Lexus vonalak és a kifinomult külső díszítőelemek tesznek egészé. Az autó két színben is elérhető: fehér és fekete. Az IS 250 könnyűfém keréktárcsákkal, színre fújt műanyag borítással és hűtőrácsokkal van felszerelve. A jármű hátsó lámpái LED technológiával vannak felszerelve.

Belülről

A Lexus IS 250 2005-ös modellje egy luxusos és modern belsővel rendelkezik. Az autóban jelenleg egy 5,1 hüvelykes képernyő található a műszerfalra szerelve, amelyen az autó navigációs rendszerét és más beállításait vezérelheti. Az autóban szintén jelen van egy színes LCD kijelző, amely az autó állapotának és hibáinak megtekintését teszi lehetővé. Az autóban jelen van egy digitális klímaberendezés is. Az autó főbb funkciói vezérelhetők a központi konzolról. Az autó egy műbőr borítású, színes LED világítással és egy kényelmes vezetőüléssel van felszerelve.

Teljesítmény

A Lexus IS 250 2005-ös modellje egy 2,5 literes négyhengeres benzinmotorral van felszerelve. A motor 210 lóerős teljesítménnyel és 251 Nm nyomatékkal rendelkezik. A motorhoz egy hatfokozatú automata sebességváltó van csatlakoztatva. Az autó 0-100 km / h-ra körülbelül 8,7 másodperc alatt gyorsul fel, ami kiváló teljesítménynek számít. Az autó az Egyesült Királyságban vezetve körülbelül 34 mérföldet tud megtenni egy gallon benzinnel.

Vezetési élmény

A Lexus IS 250 2005-ös modellje egy nagyon kényelmes és élvezetes vezetési élményt nyújt. Az autó könnyen irányítható és könnyedén kanyarodik. Az autó közepes méretű kanyarokban jól teljesít, de nagy kanyarokban némi kezelést igényel. Az autó rendkívül kényelmes, és a vezetőnek biztonságos érzést nyújt. Az autó különösen jól teljesít a sík és sima utakon, és könnyedén képes kezelni a kisebb zökkenőket.

Különleges funkciók

A Lexus IS 250 2005-ös modellje számos különleges funkcióval van felszerelve. Az autó intelligens vezetési segítő funkcióval és vezetési stílus felismeréssel van felszerelve. Az autó intelligens parkolási rendszerrel is rendelkezik, amely automatikusan a legszűkebb helyekre is beparkol. Az autó továbbá szélvédőmosás, vezetőfigyelmeztetés és sötétben vezetési segítség funkciókkal is rendelkezik.

Ár

A Lexus IS 250 2005-ös modellje körülbelül 16 000 euróba kerül. Az autó ára a típustól, a kiegészítőktől és a lehetséges kedvezményektől függ. Az autó különböző országokban eltérő áron érhető el, de általában nagyon kedvező áron szerezhető be.

Összegzés

A Lexus IS 250 2005-ös modellje egy egészséges egyensúlya a teljesítménynek és a komfortnak. Az autónak egy kifinomult külső megjelenése van, és rendkívül kényelmes belsővel rendelkezik. A motor kiváló teljesítményt nyújt, és a vezetési élmény is nagyszerű. Az autó ára megfizethető, és számos különleges funkcióval van felszerelve. Így a Lexus IS 250 2005-ös modellje egy nagyszerű választás, ha Ön egy kényelmes és teljesítményes autót keres.

Leave a Reply